Ons Team

Het BLS Carservice team bestaat momenteel uit eigenaren Django van der Burgt en Marco Lubbers, monteur Bart van Leur, BBL-er Tim de Vaan en twee stagiairs (BOL)

Marco kunnen we met recht een 5 Sterren Monteur noemen. Met z’n jarenlange ervaring bij diverse garages, vele behaalde certificaten en cursussen (waaronder die van APK Leermeester) moet de eerste auto die hij niet kan repareren nog gemaakt worden. Django heeft eigenlijk het kunstje bij Marco afgekeken. Hij heeft jarenlang bij AA Schroefpalen (voorheen BFG Schroefpalen) gewerkt als graafmachinist en later als afstelmachinist. Auto’s zijn altijd een hobby van hem geweest en waarschijnlijk vanwege zijn grote interesse en affiniteit met alles wat er op dat gebied komt kijken ( en natuurlijk onder kundige begeleiding van Marco en een andere ervaren monteur) maakte hij zich al snel het vak meester.


Ook Bart heeft zijn sporen in het auto vak al ruimschoots verdiend.

Al sinds 1987 is Bart werkzaam in de autobranche. Hij nam dus een flinke dosis kennis en ervaring mee toen hij in 2016 bij BLS begon. Buiten de gewone werkzaamheden als monteur fungeert Bart ook een beetje als vaderfiguur voor de autotechnici in opleiding.


Tim is de BBL-er van BLS Carservice. Hij volgt momenteel de Beroeps Begeleidende Leerweg 1e Autotechnicus aan het ROC in Nijmegen.

Hiervoor moet hij op maandag naar school en leert hij de rest van de week de fijne kneepjes van het vak in de praktijk, uiteraard nauwkeurig door Marco begeleid. Volgens zijn begeleiders is Tim de ideale stagiair: geïnteresseerd, gemotiveerd, en met een super arbeidsinstelling. We zijn dan ook blij dat hij nog tot tenminste Juli 2018 bij ons is.

Onze recensiesUw vraag?