Onderhoud & Reparatie

Onze corebusiness zijn toch wel het (periodiek) onderhouden en het uitvoeren van alle mogelijk denkbare reparaties aan ,personen -en bedrijfsvoertuigen. Als universele garage kunnen wij aan alle merken reparaties en onderhoud uitvoeren. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld het vervangen van remmen, de distributieriem, uitlaat of banden, het verversen / bijvullen van vloeistoffen (o.a. olie), het opzoeken en verhelpen van storingen en nog veel meer. Uiteraard voeren we ook zowel kleine als grote onderhoudsbeurten aan uw auto uit; deze bestaan beide uit:

Controle/uitlezen

Verlichting & richtingaanwijzers, voorruit, banden, leidingen, ruitenwissers, aandrijfriemen, remmen en de brandstofslangen. Uiteraard wordt de auto met diagnose apparatuur uitgelezen, waardoor storingen en andere meldingen aan het licht komen.

Vervanging van vloeistoffen & filters

We vervangen motorolie, het oliefilter en de carterring. Ook vullen we de ruitenwisservloeistof en de koelvloeistof bij. Indien nodig verversen we ook de remvloeistof.

Verschil kleine en grote beurt

De kleine beurt is standaard periodiek onderhoud na bijvoorbeeld 15.000 km of 1 jaar, afhankelijk van wat het eerst bereikt wordt. Bij een kleine beurt worden 45 essentiële punten gecontroleerd. Van de carrosserie en de remmen tot de schokdempers en de uitlaat. Een grote beurt is eigenlijk een uitbreiding van de ‘kleine’ onderhoudsbeurt met extra werkzaamheden. Bij een grote beurt kunnen er op fabrieksvoorschrift van uw auto additionele werkzaamheden bijkomen, buiten het vervangen van de filters (olie, lucht en interieur) en bougies. Dit gaat natuurlijk altijd in overleg. Omdat de controles van een grote beurt grotendeels overeenkomen met die van de APK, is de APK gratis bij het laten uitvoeren van een grote beurt

Onze recensiesUw vraag?