Haal-en Brengservice & Vervangend Vervoer

Brengt u uw auto zelf voor onderhoud, maar heeft u geen vervoer om thuis of op uw werk te komen? Dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wij brengen u naar de door u gewenste locatie en halen u ook weer op. Bedraagt de afstand minder dan 10 Kilometer (zeg maar binnen de Gemeente Nijmegen) Dan is onze haal- en brengservice zelfs helemaal gratis. Zo hoeft u geen taxi te bestellen of vervangend vervoer te regelen. Dit geldt ook voor het ophalen. De voorwaarden zijn afhankelijk van uw bestemming. Informeer altijd vooraf naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Mocht de reparatie van uw auto langer duren en heeft u in de tussentijd vervangend vervoer nodig? Dan biedt onze Leenauto wellicht uitkomst.

Indien u gebruik wilt maken van deze service, dan kunt u dit aangeven bij het maken van een werkplaatsafspraak.

Voor slechts €20,- ex. btw per dag (exclusief brandstof) mag u onze Leenauto rijden totdat uw eigen auto weer klaar is. Ook hiervoor geldt; indien u gebruik wilt maken van deze service, geeft u dit dan bij het maken van een werkplaatsafspraak aan, zodat wij de Leenauto voor u kunnen reserveren.

Indien u niet perse een vervangende auto nodig heeft, maar wel graag van A naar B wilt kunnen, dan hebben wij ook nog een Leenfiets ter beschikking. Voor het gebruik hiervan berekenen wij (uiteraard) geen kosten.


Onze recensiesUw vraag?